OBS! Betalinger skal godkendes med Nemid jf. ny lovgivning pr. 11/1 2021

Gratis fragt fra 399 kr*  KLIK og se betingelser

Plakat, Feather

Fjerens symbolik

Kombiner dine fotos med mønstre og farver i plakater for at skabe et lækkert look med dine personlige minder, yndlingsfarver og former.

Fjer har en særlig plads i symbolikken for indianerne og deres tro på guderne. Fjeren er desuden blevet brugt i mange andre symbolske sammenhænge, også her hos os i Norden. Vi siger gerne "Let som en fjer" eller "En fjer bliver til 5 høns". HC Andersen spiller også en vigtig rolle i symbolikken her. Allermest tilhører fjeren selvfølgelig klædedragten på fuglearterne som jo har den unikke evne, at de som de eneste kan flyve helt uden teknik og menneskeskabte maskiner. Fjeren er derfor helt og aldeles unik og uden sammenligning. 

Fra 129,00 kr
På lager - Sendes på 0-1 hverdage
  • 5/5 på Trustpilot

  • 1-3 dages levering

  • Fri fragt 399,- LÆS INFO

Vi fandt andre produkter som du måske kan lide!

Fjerens symbolik

Kombiner dine fotos med mønstre og farver i plakater for at skabe et lækkert look med dine personlige minder, yndlingsfarver og former.

Fjer har en særlig plads i symbolikken for indianerne og deres tro på guderne. Fjeren er desuden blevet brugt i andre symbolske sammenhænge, også her hos os i Norden. Vi siger gerne "Let som en fjer" eller "En fjer bliver til 5 høns". Allermest tilhører fjeren selvfølgelig klædedragten på fuglearterne som jo har den unikke evne at de som de eneste kan flyve helt uden teknik og menneskeskabte maskiner. Fjeren er derfor helt og aldeles unik og uden sammenligning. lakaten der hjælper til at sige PYT !

Plakaten fås i  plakatstørrelser som vælges i dropdownfeltet. Ved henvendelse kan andre ønskede formater muligvis også produceres.

Send mail til info@hennetec.dk ved tvivl eller spørgsmål

OBS ! Eventuelle viste rammer i produktbilleder følger ikke med plakaten i dette produkt. Sælges plakater sammen med medfølgende ramme, fremgår dette tydeligt af produktbeskrivelsen.

Teknisk info
SKUplakat-feather