✨ Udsalget er startet ✨ Spar 15 - 70 %

OBS! Godkend din betaling med Nemid jf. ny lovgivning pr. 2021

LEGO rammer

LEGO rammer

LEGORAMMER - UDSTIL DINE MINIFIGURER

3 varer

pr side
Faldende

3 varer

pr side
Faldende

Legosamlernes ramme - udstil dine minifigurer

Mange Legosamlere, børn som voksne, har med Legorammerne her, mulighed for at få udstillet deres Legofigurer på en fin og elegant måde. Med en sådan ramme, kan minifigurerne langt bedre komme til deres ret og man ser i langt højere grad mængden af detaljer disse fine små figurer er udstyret med. 

Vælg en prisvenlig ramme eller invester i luksusudgaven

Legorammerne findes både i træ og i aluminium. Foreløbigt er begge disse sorte, men vi barsler også egetræsrammer samt hvidmalede rammer. Efter ønske kan aluminiumsrammerne også leveres i sølvfarve.

Den prisvenlige ramme er lavet af aluminium og har en børstet mat overflade. Luksusrammen er lavet af massivt træ og er ligeledes mat i overfladen. Heri kan en lettere træstruktur ses. 

Begge typer rammer har glas foran Legofigurerne. Ønsker man ikke at der skal være glas foran ens udstillede Legofigurer, kan dette blot tages ud. Dette vil måske særligt være aktuelt for mindre børn, som måske oftere gerne vil kunne skifte ud i de udstillede figurer, eller tage dem ud og lege med dem

Legorammer er gode gaver

Giv en Legoramme i gave til den voksne samler - han eller hun vil ikke kunne få en lignende gave andre steder og vil med denne gave, have muligheden for at bruge den helt som det passer ind i samlerens univers.

Børn vil også blive glad for denne gave - de kan bruge rigtig meget tid på at sætte figurer op, skifte deres tøj, hår, våben, tasker osv. og sætte dem ind og tage dem ud igen.