Datapolitik hos Hennetec Print Works

Datapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os på hennetec.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hennetec Print Works og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Hennetec Print Works har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på hennetec.dk er Hennetec Print Works.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til hennetec.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Hennetec Print Works har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hennetec Print Works via e-mail info@hennetec.dk.

Cookies

På hennetec.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på hennetec.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hennetec.dk