Hennetec HQ fototryk - afløseren for fremkaldte billeder

HQ Fototryk

Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med motivet helt til kant Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med hvid eller farvet kant Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med motivet helt til rammens indre kant.
HQ Fototryk plano
Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med motivet helt til kant.
HQ Fototryk med trykt kant
Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med hvid eller farvet kant.
HQ Fototryk med ramme
Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med motivet helt til rammens indre kant. Inkl. standardstørrelse ramme.
Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med motivet trykt med hvid eller farvet afstand til rammen. Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir monteret med syrefri passepartout pap rundt om billedet.
Tilbehør
HQ Fototryk med ramme og trykt kant
Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir med motivet trykt med hvid eller farvet afstand til rammen. Inkl. standardstørrelse ramme.
HQ Fototryk Ultimativ
Motiv trykt på kraftigt højkvalitets fotopapir monteret med syrefri passepartout pap rundt om billedet. Den bedste beskyttelse af billedet i denne udstillingsklare udgave. Ramme i standard størrelser.
Tilbehør
Løse rammer m.v.

Om HQ fototryk

HQ fototryk er den krævende fotografs alternativ til fremkaldte billeder. Med HQ fototryk kan man få lavet fototryk i en kvalitet og med farver, der væsenligt overstiger standarden for almindelige fremkaldelser. Ved at bruge de bedste maskiner og det bedste fotopapir opnås det maksimalt mulige med ens motiver.

De anvendte rammer er alle i standard størrelser, hvilket sikrer en attraktiv pris på de færdige billeder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

HQ fototryk er lavet med kvalitet og holdbarhed for øje. Alle HQ fototryk:

  • trykkes med 12 pigmentfarver med en ens glans over hele trykket.
  • er trykt med 100% vandfaste pigmentfarver, så de kan rengøres med en blød klud (ikke slibende).
  • er tryk på kraftigt 300 gsm fotopapir med særlig antikrøl lag, så man trygt kan sætte HQ Fototryk direkte bag glas.
  • HQ Fototryk med ramme (ikke Ultimativ) er lavet med alm. glas/plexiglas eller refleksfrit for nem renholdelse.
  • HQ Fototryk Ultimativ er galleriindrammet med syrefri passepartout og reflektfrit glas/Acryl, der yder optimal beskyttelse mod støv, smuds og lignende.

Da HQ fototryk er gennemtestet i holdbarhed, er der som standard 10 års garanti på alle typer. Denne garanti omfatter også at der ikke må opstå synlig farveændring ved normalt brug (alm. indendørs brug).

HQ fototryk kan fås i flere typer og i et utal af variationer. Vælg en af ovenstående typer for en nærmere beskrivelse eller lav en online testupload for øjeblikkelige at se mulighederne med dit eget digitalfoto.