Udstillingen blev reddet af passepartout'er fra Hennetec.

Udstillingen blev reddet af passepartout'er fra Hennetec.

Hurtig levering af specialskårne passepartout'er blev redningen...

Af Matilde Digmann - matildedigmann.dk

Klargøring til udstilling.

Jeg har arbejdet på en udstilling med temaet “fabler” de sidste fire måneder. Da jeg skulle ramme mine i alt elleve værker ind besluttede jeg at de allesammen skulle være forsynet med passepartout.

Det galleri hvor jeg udstiller tilbyder passepartouter og rammer i standard mål, og jeg havde tjekket disse mål inden jeg gik i gang med tegningerne.

Problemet med huludskæringen.

Men da dagen oprandt og jeg stod og skulle indramme mine værker, var passepartouternes indre mål ca. 1. cm mindre end det der stod angivet på hjemmesiden. Det gik okay med nogle af mine værker, men ved fire af dem kunne jeg simpelthen ikke acceptere en så tæt beskæring af motivet. 

Nu gjaldt det om at tænke hurtigt - skulle jeg indramme de sidste fire billeder uden passepartout? Skulle jeg forsøge at skære passepartouterne større selv? 

Løsningen.

Nej. Mine tegninger tager snildt 40 timer at lave, så jeg går meget op i æstetikken når de skal udstilles. Det er vigtigt for mig at detaljerne er på plads. Derfor bestilte jeg passepartouter på specialmål hos Hennetec der passede perfekt til mine tegninger, som er super detaljerede og tegnet med en Rotring pen med rød og blå blæk. 

Resultatet.

Jeg var meget glad for den knækkede hvide farve på passepartouterne, som passede perfekt til det syrefri papir jeg tegner på. Og heldigvis blev passepartouterne leveret dagen efter jeg bestilte dem, så jeg havde god tid til indramningen inden min fernisering.

Udstillingens titel var “Fabelagtigt” og den løb helt frem til 5.3.2016 og foregik i CMYK kld på Jægersborggade 51, 2200 København N.

Collage i 80x80cm ramme

Se mere om den anvendte porcelænshvide passepartout.