Vores første fælles hus - Inspiration Juli 2016

Vores første fælles hus.

Hustegninger som en del af vægudsmykningen.

Af Anja Laursen.

Tilbygning hustegninger i 30x60cm aluramme.

Baggrund.

Lige præcis for et år siden, overtog vi et dødsbo fra 1965, der ikke var blevet gjort noget ved i mange år. Vi ville faktisk ikke have et "gør det selv projekt", men de huse, vi kiggede på, i den rigtige prisklasse, var hele tiden med en masse kompromiser. Til sidst gik min kæreste med til at gå herned til åbent hus. Huset var mørkt og trængte til langt mere kærlighed end billederne viste. Vi kunne dog heldigvis begge se mulighederne for mere lys og luft og blev enige om, at vi så måtte renovere hen ad vejen.

Man har et standpunkt til man tager et nyt.

For da vi først gik i gang, greb projektet om sig og endte med en totalrenovering. Vi ser tilbage på et hårdt år med rigtig mange arbejdstimer, alt for lidt søvn, ny viden og rigtig mange ting, som vi har skulle tage stilling til. Heldigvis er vi rigtig glade for det endelige resultat. Vi har forsøgt at bevare noget af det oprindelige, så huset ikke mistede sin sjæl. Vi var heldige, at der lå et flot sildebensparket i stuen og samtidig har vi fået renoveret en lampe, der hang (malet) i huset, da vi overtog det.

At bore for første gang i de "nye" vægge

PhoEco ramme 672 i størrelsen 30x60 cm.

var lidt grænseoverskridende, men vi var enige om, at en af de oprindelige tegninger også skulle bære husets sjæl videre og pryde væggen, hvor gæsterne kommer ind. Med et mål på 30x60 troede vi, at det var nødvendigt med en ramme lavet på mål. Heldigvis dukkede Hennetec op under en søgning på nettet. Vi fandt en flot sort alu-ramme til en god pris og med mulighed for selv at hente den i Lystrup, så der sparede vi en del penge på bade ramme og fragt - dejligt.

Resultatet.

PhoEco ramme 672 str. 30x60 cm.

Tegningen vi har hængt op, er en tegning over en tilbygning, og senere har jeg fundet ud af, at det er en far, til en bekendt, der har lavet tegningen. Jeg skrev det til hende, men desværre døde hendes far sidste år, og fik derfor ikke mulighed for, at få at vide, at hans tegning nu er kommet op at hænge.

Næste projekt

Gamle plakater.

Næste væg projekt er blandt andet disse gamle originale plakater, som vi også håber at kunne købe rammer til hos Hennetec