Renoveringsprojekt afsluttet med gamle billeder i nye rammer - Inspiration marts 2017

Renoveringsprojekt - inkl. gamle billeder i nye rammer.

En renovering med respekt for det oprindelige blev sluttet af med genopfriskning af de gamle billeder i nye rammer.

Af Marie Madsen.

Gamle billeder sat i nye rammer på væggen.
Gamle billeder sat i nye rammer.

Baggrund.
I november 2015 købte vi et gammelt hus fra 1905. Et rigtig fint og charmerende hus midt i en smuk natur. Det stod dog klart fra starten, at det var et kæmpe renoveringsprojekt. Vi startede totalrenoveringen, flyttede en campingvogn i haven som vi boede i det næste år, og blev hurtigt enige om at bevare så meget af den gamle stemning og stil som muligt.

Idéen.
Med huset fulgte en del indbo – deriblandt billeder. Vi besluttede, at projektet nu omfattede, at integrere de fine gamle ting og billeder i det moderne og stramme look.

Problemet.
I stuen over den nye sofa skulle blandt andet hænge gamle tegninger at fugle, som trængte til en ny ramme. Tegningerne havde ukurante mål, og det var derfor vanskeligt at finde rammer der passede.

Løsningen.
I søgningen efter rammer på nettet dukkede Hennetec heldigvis op, og vi kunne her købe de korrekte sorte alu-rammer samt passepartout. Ovenikøbet til en rigtig god pris, lynhurtig levering og i meget forsvarlig indpakning.

Resultatet.
Vi elsker at bevare og genbruge de gamle billeder, og får rigtig mange positive kommentarer fra de mange gæster, der kommer og kigger på dem.

Næste projekt.
Det næste gamle billede der skal pryde vores væg er dette specielle stofbillede. Det trænger til en ny ramme, og vi håber derfor meget på, at Hennetec endnu engang er leveringsdygtige ift de rette mål på endnu en fin sort ramme.

Genopfriskning af gamle billeder i nye rammer.

Hvad vi gerne ville have nået.
Vi ville gerne have vist John, som vi købte huset af, alle hans gamle billeder i fine nye rammer og omgivelser. Men han døde desværre 14 dage efter købet, og vi må derfor nøjes med at have ham med i tankerne. Hans død medvirker dog til, at alle de gamle ting og billeder behandles med endnu mere respekt og omhu, hvorfor vi gerne bruger tid, kræfter og penge på at shine dem op.

Se de omtalte smalle matsorte billedrammer eller passepartout'erne.