DVD covers til sikker opbevaring og forsendelse. - køb her!

DVD covers til sikker opbevaring og forsendelse.

Standard CD/DVD covers. Mulighed for at indsætte egne print på forside/ryg/bagside.

DVD/CD covers til f.eks. foto/video DVDer/CDer giver en fotografs kunde en bedre fornemmelse for arbejdet, der ligger bag billederne frem for en DVD/CD i papcover eller online overførsel.

Coverne giver bedre indtryk at et varigt medie og passer ind i bogreolen.

Coverne har 1 stykke klar plast, der går hele vejen rundt fra forside, om ryggen og om på bagsiden, så man kan indsætte sit eget print, der dækker alle 3 flader.

Midlertidigt udsolgt
DVD cover til 2 CDere eller DVDere Standard CD/DVD cover til 2 CD eller DVD. Mulighed for at indsætte eget print på forside/ryg/bagside.
Kundernes bedømmelse: 5.00/5 - 4 bedømmelser (4)
3,75 DKK
På lager
DVD cover til 3 CDere eller DVDere Standard CD/DVD cover til 3 CD eller DVD. Mulighed for at indsætte eget print på forside/ryg/bagside.
Kundernes bedømmelse: 5.00/5 - 5 bedømmelser (5)
5,00 DKK
Midlertidigt udsolgt
DVD cover til 4 CDere eller DVDere Standard CD/DVD cover til 4 CD eller DVD. Mulighed for at indsætte eget print på forside/ryg/bagside.
Kundernes bedømmelse: 5.00/5 - 4 bedømmelser (4)
6,25 DKK
Midlertidigt udsolgt
DVD cover til 6 CDere eller DVDere Standard CD/DVD cover til 6 CD eller DVD. Mulighed for at indsætte eget print på forside/ryg/bagside.
Kundernes bedømmelse: 5.00/5 - 2 bedømmelser (2)
7,50 DKK


Rating på Trustpilot

9,9/10 => Fremragende

Baseret på 149 anmeldelser. Se anmeldelserne på Trustpilot.Seneste:

Jeg har aldrig oplevet så god service...

Jeg har aldrig oplevet så god service som fra Hennetec! Det er en fornøjelse, når man bliver mødt af et utroligt højt serviceniveau, imens man er yderst tilfreds [...]

Berith 25/4-2017

God kvalitet og hurtig levering

Jeg har købt tre rammer i størrelsen A1 (ca. 60 cm x 84 cm.) God og konkurrencedygtig pris. Rammerne er lækre og elegante i udseendet samtidig med, at de er i en kraftig kvalitet, som [...]

Michelle 19/2-2017

Gode plakatrammer og hurtig forsendelse

Plakatrammerne skulle have bestemte mål, som jeg ikke umiddelbart kunne finde andre steder. Webshoppen var overskuelig og informativ ifht. plakater, hvis mål er angivet i tommer [...]

Mads 25/1-2017