Billedrammer

Billedrammer

Rammer til alle dine billeder - små som store

Vi har alt hvad du skal bruge til indramning af dine kæreste minder. Vi fører rammer til billeder i alle formater og et kæmpe udvalg i farver og materialer.

Leder du også efter et passepartout kan du se her

 

Varer 1-20 af 469

Side
pr side
Faldende
  1. HVID RAMME, mAT ALUMINIUM 30X42 CM (A3)
    Hvid ramme, Mat aluminium, A3, 30x42 cm
    Kampagnepris 95,20 kr Normal pris 119,00 kr
  2. Egetræsramme 21x30 cm, A4
    Træramme, Egetræ, 21x30 cm, A4
    Kampagnepris 102,00 kr Normal pris 127,50 kr

Varer 1-20 af 469

Side
pr side
Faldende

Om billedrammer

Billedrammer dækker bredt over rammer der passer til billeder - lige fra små billeder i 9x13 cm over store billeder i 70x100 cm.

Vi er Nordeuropas største rammeshop og igennem mange år er vi blevet eksperter på vores felt.

Dine bedste minder fortjener en flot ramme og det finder du her.

Valg af ramme

Du skal selvfølgeligt vælge det du synes er flot, men vi anbefaler altid at tage hensyn til omgivelser og motiv.

Trærammer giver varme og dybde i farverne og passer godt til stilrene omgivelser hvor varme elementer kan være med til at bryde kontrasterne.

Alurammer er det sikre valg til minimalistiske omgivelser hvor den enkelte og tynde profil giver et godt match, men på samme varetager opgaven med at sætte motivet i scene.

Vi fører rammer i et bredt spekter af farver, men altid med en skelen til trends og tendenser. Sort og eg er det klassiske og sikre valg for de fleste, men visse omgivelser kan også komplementeres godt af farver som sølv, guld, hvid eller lysere træfarver som birk. 

Andre muligheder

Hvis du har et billede med skæve mål eller der måske er lidt flosset i kanten kan du med fordel anvende et passepartout der giver en elegant og ikke mindst ekstrem flot iscenesættelse af billedet. Samtidigt har et passepartout den egenskab at det skaber en lille smule luft mellem motiv og frontglas, hvilket kan være en fordel ved skrøbelige motiver.

Hvis det er et skrøbeligt motiv eller du bare ønsker at fjerne genskin kan du overveje at bruge refleksfri acryl til din ramme - vi fører både løse stykker acryl og rammer med refleksfri acryl