OBS! Betalinger skal godkendes med Nemid jf. ny lovgivning pr. 11/1 2021

Gratis fragt fra 399 kr*  KLIK og se betingelser

Rammer i sort

Rammer i sort

Sorte rammer i alu, træ eller polywood

Sort er den mest populære farve af vores rammer og uanset hvilken type sort billedramme du ønsker, omkranser den elegant dit billed og fremhæver motivet flot.

Vælg den sorte ramme hvis du ønsker en markant men dog enkel ramme om dine bedste billeder og plakater.

Der er rammer til enhver stil! Vi har sorte rammer i både store og små, smalle, brede, alu og trærammer, så du finder med garanti en ramme, der falder i din smag.

Se vores store udvalg af mange andre flotte rammer her

Varer 1-60 af 112

Side
pr side
Faldende

Varer 1-60 af 112

Side
pr side
Faldende

Om sorte rammer

Sort er den mest populære farve billedrammer. Den giver en markant indramning af motivet og den sorte mørke farve passer til næsten alle stilarter af indretning, billeder og plakater.

Farven vil nemlig næsten altid være en kontrast til væggen/baggrunden og dermed give en god markering af, at her er et billede, der er værd at kigge på - fremfor en rammefarve, der falder ind med det øvrige interiør og ikke bliver blikfang.

De fleste motiver kan bære en ramme i sort og ulig de fleste andre farver er sort en kontrast til langt de fleste farver der dermed giver motivet mere synlighed. 

Over tiderne har sort alle dage været en populær farve, til rammer og alskens andre ting. Det hænger naturligvis sammen med at den netop er en god kontrast til de fleste farver, giver et tydeligt markering og passer til de fleste andre farver. Det skader selvfølgeligt heller ikke at farven er en klassiker i ordets egentlige forstand.

Vores udvalg i sorte rammer er temmeligt stort og fra vores lager sender vi oftest fra dag-til-dag  i mål fra små billedrammer til kæmperammer i 100x140 cm. Vores udvalg fækker over de fleste typer fra alu, trærammer og polywood-rammer.

De fleste plakater samt tryksager leveres i standardmål som A5, A4, A3, A2, A1, A0, 50x70, 30x40 og 70x100 - alle disse rammer fås med levering den følgende dag fra vores danske lager